loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 11

Financiering / Lease

Maak autorijden eenvoudig met onze flexibele financieringsopties. Bij Slegers Automotive begrijpen we dat het financieren van een auto een belangrijke keuze is. Daarom werken we samen met diverse financierings- en leasemaatschappijen om u professioneel advies en passende financieringsmogelijkheden te bieden. Ontdek onze leaseopties in de showroom en geniet van heerlijk rijden zonder zorgen over onderhoud, verzekeringen of afschrijving. Rijd vandaag nog in uw droomauto.
 
Zowel zakelijke als particuliere rijders zijn welkom. Profiteer van scherpe rentetarieven op ons advies. Kom langs bij Slegers Automotive in Eindhoven voor persoonlijk advies en ontdek de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Slegers Automotive zijn we gepassioneerd door auto's en streven we naar tevredenheid en perfectie in al onze diensten. Wij staan altijd voor u klaar.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto of een betrouwbare occasion, wij bieden het allemaal. Persoonlijke service staat hierbij voorop.

Kom langs in onze showroom en ontdek onze kwaliteit en service. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte auto die aan al uw wensen voldoet. Vertrouw op onze expertise en liefde voor auto's.

Waarom Slegers Automotive?

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een betrouwbare occasion, of professioneel onderhoud voor uw huidige voertuig, wij bieden het allemaal. Persoonlijke service staat hierbij voorop.

Persoonlijk

Altijd advies op maat.

Betaalbare service

Gewoon normaal zakendoen.

Jaren ervaring

Al jaren ervaring in de autobranche.

 

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 8,8

Vragen of interesse?

Morgen Internet – Zorgeloos Light website